ЗА НАС

Logo1

Контакт информации:

За прашања и закажување консултации (понеделник-петок, 09:00-17:00):

тел: 02/3238-255; мобилен: 071/385-320

за кореспонденција по е-маил во секое време:

е-маил: dijanatashkova@yahoo.comcontact@dijanalaw.com.mk

 

Локација

Канцеларијата е сместена на адреса: бул. “Партизански Одреди” бр.48-А,  1000 Скопје, Македонија.

GOOGLE ПОГЛЕД – КЛИКНИ ОВДЕ

Работни часови се од понеделник до петок, 09:00-17:00. Овие работни часови се флексибилни и зависат од дневните должности, роковите, итните случаи, и барањата на клиентите. Голем дел од работата се извршува надвор од канцеларијата, па од тие причини закажете термин за средба барем еден ден однапред.

За Канцеларијата

Канцеларијата има овластен регистрационен агент за вршење на електронски упис и прием во Централниот регистар за трговските друштва и други правни лица во земјата. Канцеларијата работи со ангажирање на практиканти, правници, надворешни соработници, како и други адвокати, има електронска поврзаност со Централниот регистар, Катастарот, Судот, користи дигитални сертификати и авторизиран пристап до системи кои се користат во работата. Тоа е особено важно за клиентите на далечина, како и за комуникација на дневна основа и за брз и ефикасен начин на работа, со висок степен на квалитет и достапност.

Употребете ги нашите услуги во Ваша корист

Ако сте заинтересирани за некои од услугите кои ги нудиме, имате поддршка за еден ангажман или за континуирани правни услуги, постои можност за договори со надомест за рамна цена или фиксна цена

Ако сте заинтересирани да соработувате со нашата канцеларија, испратете ни барање, опишете го вашето прашање, и ќе добиете понуда по е-маил.