Адвокатска канцеларија Ташкова
 

EN                                    MK 
 

 
 

АДВОКАТСКА КАНЦЕЛАРИЈА ТАШКОВА
ул. 29 Ноември бр.2
(Костурски Херои бр.2)
1000 Скопје
Македонија
 
тел.+389 02 3238-255
 
           Пратете Е-пошта  


Адвокат:
Дијана Ташкова
 
 
Канцеларијата се наоѓа во Дебар маало, во Скопје, Р. Македонија. За подетален преглед и мапа одете на линкот  МАПА.
 
Имаме искуство во различни правни полиња и сме отворени за соработка на меѓународно ниво. Исто така имаме портфолио со клиенти физички лица, трговски друштва и компании основани од странски лица, како и нивни претставништва и подружници фoрмирани во Р.Македонија.
 
 

 
 

                  PROHOST
 Сите авторски права задржани, Адвокатска канцеларија Ташкова, 2011